El Gran Wyoming omple els jardins de la Marquesa en el seu concert a Gandia

El jardí de la Casa de Cultura de Gandia s’ha posat de gom a gom este dissabte 2 de juny per a vore al Gran Wyoming en la seua faceta musical, acompanyat de la seua banda, Los Insolventes. No ha defraudat i el públic s’ha divertit fins l’extrem de dubtar si el personatge és millor músic o presentador de TV.

El que sí és José Miguel Monzón, àlies El Gran Wyoming, és un polifacètic i mediàtic artista, el qual, a més de la seua passió per la música, combina altres facetes creatives, com són les d’escriptor, actor i presentador de televisió.

Els seus inicis musicals es remunten a principis dels anys 80, com a cantant de Paracelso, un dels grups de referència del que seria la movida madrilenya. Posteriorment, i acompanyat del seu inseparable pianista El Reverendo, recorreria durant molts anys els escenaris de tot l’estat.

Wyoming mai ha ocultat la seua predilecció pel rock & roll, la qual cosa el va impulsar el 2009 a crear la seua pròpia banda, Los Insolventes, amb l’objectiu de transmetre al públic les contagioses vibracions que els seus membres comparteixen a l’escenari, amb un complet repertori que rememora els temes més emblemàtics de la història del rock & roll, als quals s’uneix el geni d’un gran mestre de cerimònies, com és José Miguel Monzón.

Et Pot Interessar