11.1 C
Gandia
Diumenge, 21 abril, 2024

Quique Gutiérrez té el camí més fàcil per accedir a la presidència de la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana

L’abandó de Fernando Gericó al procés electoral de la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana deixa via lliure perquè l’extècnic de la Penya Ciclista Beniopa, Quique Gutiérrez siga proclamat en poques setmanes com a nou president.

Gericó abandona després de comprovar que en l’elecció d’assembleistes va ser àmpliament derrotat, no obstant això ha recapacitat i no allargarà més el procés electoral, ja que en aquests moments la federació es troba totalment bloquejada fins que no entre la nova directiva.

Sense cap dubte la tremenda espenta que li ha donat tant Pascual Orengo com Javier Cabanes, tots dos de la comarca de la Safor, en la candidatura de Gutiérrez ha sigut determinant perquè aconseguira aquesta gran diferència de vots.

Ara amb aquest nou panorama és possible que la comarca de la Safor tinga major pes en les decisions de la federació valenciana, ja que des de fa moltes dècades ha tingut totalment abandonat a les comarques del sud.

Articles relacionats