16.7 C
Gandia
Dijous, 23 maig, 2024

Esclafit de participació en el Porrat de la Tardor del Real de Gandia

– En la celebració, el passat cap de setmana, es van implicar nombroses associacions del poble

El Real de Gandia va celebrar el passat cap de setmana el seu Porrat de la Tardor i ho va fer amb èxit de participació, ja que el consistori va xifrar en prop de 4.000 persones les que van visitar el municipi durant els tres dies en què es van celebrar les activitats programades.

La localitat va mostrar el saber fer de tot un poble. Com va assenyalar l’alcalde, Gustavo Mascarell, “és una realitat gràcies a la il·lusió, l’esforç i el treball de les Associacions i les veïnes i veïns del Real, que es bolquen al costat de l’Ajuntament per a celebrar el seu porrat. Hem treballat en equip i el resultat ha sigut molt satisfactori. Hem rebut la visita de molta gent. Només tinc paraules d’agraïment”. També ha declarat que “el nostre Porrat de la Tardor és jove, és la IV edició però va nàixer amb la idea de quedar-se i continuar creixent, i aquesta serà la nostra aposta. Agrada molt a la gent i com m’agrada dir Junts fem poble”.

El divendres passat s’inaugurava la programació del Porrat amb l’actuació de Jonatan Penalba en la Plaça Beato Carmelo, a vessar de gent. A continuació va haver-hi sopar i música festera al carrer.

Dissabte i diumenge els visitants van poder gaudir d’una extensa programació per a tots els públics, activitats dirigides a posar en valor la cultura. Va destacar l’afluència de visites, en el qual els carrers realers es van omplir de visitants per a
gaudir del mercat valencià, de la Falla, de l’actuació infantil Marcel El Marciá, de concerts al migdia, del tribut a Mecano, del concert solidari a favor d’Ucraïna, de la Muixeranga, i altres activitats per als més xicotets, entre altres iniciatives. Cal destacar el gran èxit i afluència que ha tingut “L’Espai Gastronòmic de les Associacions Locals”.

Articles relacionats