25.6 C
Gandia
Dilluns, 15 abril, 2024

Queen va fer vibrar Guardamar de la Safor amb una històrica actuació

  • L’Esperit de Freddie Mercury es va reencarnar a Guardamar de la Safor
  •  “We love Queen” es corona a Guardamar de la Safor amb l’assistència de més d’un millar de persones que acudiren a gaudir de l’espectacle.We Love Queen musical tribut Guardamar de la Safor 1Els assistents al musical van vibrar, ballant, cantant i aixecant-se de la cadira per aplaudir sense parar. Tot el públic, tan joves com més majors, va cantar les cançons d’aquest irrepetible grup de rock.Un encert de l’Ajuntament de Guardamar haver programat aquest espectacle.

“We love Queen” va estar guiats pel “Gran Fanàtic” de Queen, qui ha muntat tota una catedral del Rock en homenatge i tribut a la seua banda favorita, els assistents van participar en una divertida i original litúrgia d’exaltació i entusiasme a la vida i obra de Queen.

A més, un dels assistents va ser convidat a pujar a l’escenari per a completar i donar sentit a la cerimònia. Una espectacular posada en escena amb músics en directe, ballarins, actors i cantants, multiplicat pel sentit de l’espectacle per a crear un xou carregat de bona música i energia, i que pretén emocionar i divertir de principi a fi.

Els cantants principals són: Enrique Sequero, el “Gran Fanàtic” i Manuel Bartoll, el convidat del públic l’encarregat de transformar-se en Freddie Mercury.

Articles relacionats