14.3 C
Gandia
Diumenge, 2 abril, 2023

Programació del cap de setmana del Potries Music Fest

– La V edició del Potries Music Fest continua durant tot el cap de setmana.

Aquest dissabte 13 d’agost Spanihs Brass, Premi Nacional de Música 2020, actuarà a la Casa de la cultura a les 19 i 20 hores. Aquest quintet internacional de metalls interpretarà un ampli ventall d’estils, des del barroc fins a la música contemporània.

A la nit, a les 21.30 hores a la plaça de País Valencià Emilia Danesi i Joan Peiró interpretaran clàssics argentins i llatinoamericans. A les 22.30 hores continuarà la música cubana de la mà de Juan de Pilar i Javier Forner amb la col·laboració especial de la veu flamenca de Pilar Pacheco.

El diumenge 14 a les 13 hores Ensemble Alfonsí actuarà a la Casa de la Cultura amb un concert sobre les Càntigues de Santa Maria amb la novetat de què els acompanyaran els instruments musicals de la seua mateixa època.

A la nit, a les 22 hores al recinte firal, el Potries Music Fest s’acomiadarà fins a l’any que ve amb una doble actuació. Per una banda, la veu de La Maria homenatjarà la cançó tradicional valenciana. Per l’altra, Toti Soler i Mireia Vives presenten per primera vegada al nostre poble una actuació conjunta, “Els dits de la música” on retran homenatge a Ovidi Montllor.

El Potries Music Fest combina la música amb l’essència mediterrània i es defineix com un festival musical eclèctic i intercultural on la qualitat musical és el fil conductor que any rere any continua oferint la millor i més variada oferta musical, amb estils i orígens ben diversos d’arreu del món.

Articles relacionats