16.5 C
Gandia
Dimarts, 16 abril, 2024

La carrera de Ciclisme d’Escoles de Pinedo mesura la força de les i els ciclistes de la Safor

La III edició del Trofeu d’Escoles de  Ciclisme Vicente Aparicio celebrat aquest passat dijous en Pinedo va servir perquè les i els ciclistes de la Safor es mesuraren a la resta de corredors de la Comunitat Valenciana, Navarra i La Manxa que no tenien carreres en les seues respectives províncies.

Sergi Esteban va ser el primer a pujar al calaix després d’aconseguir el tercer lloc en promeses de primer any mentre que Alex Moreno i Marc Donet van acabar primer i segon respectivament en promeses de segon any, en aquesta mateixa carrera Dani Sánchez acabaria sisé i Didac Gómez seté.

En la categoria de principiants, Andrea Contero tornaria a pujar al més alt, després de véncer en dones mentre que Cristian Vercher acabaria cinqué i Alex Sánchez seté.

La categoria d’aleví es va saldar amb el tercer lloc d’Irene Flores mentre que Andreu Sansaloni va ser quart després de remuntar des de les últimes posicions mentre que Sergi Margarit acabaria seté.

En la categoria d’infantils de primer any nou podi de Carla Martínez amb el tercer lloc mentre que la carrera d’infantils de segon any, on semblava ser el campionat  autonòmic, Fernando Andrés acabaria 12 i Jorge Flores 17 en una prova on tots dos van batallar fins a l’últim metre. En aquesta mateixa categoria Paula Esteban va ser quarta.

El dilluns hi haurà una nova carrera a Riba-roja de Túria.

Articles relacionats