QUATRE COMPANYIES AMATEUR PARTICIPEN A LA TERCERA EDICIÓ DEL CERTAMEN DE TEATRE VILA D’OLIVA

 

El Certamen s’inaugura aquest divendres, 6 de maig, a les 22.00 hores, amb la companyia gandiana Comuna Gàbia, avalada per dues dècades d’experiència i més de vint espectacles representats, premiats arreu de la nostra geografia en diferents certàmens i concursos. José Luis Mas dirigeix “Fuga” de Jordi Galceran, comèdia d’embolic on un polític corrupte és descobert a punt de suïcidar-se.

Divendres, 13 de maig, a les 22.00 hores, hi haurà la tercera representació del concurs amb el grup Aiguamar Teatre, de Gandia. Carlos Flores dirigeix el “Trio Faraona”, treball original escrit per Mariano Lloret, dramaturg de la companyia. Entre cançons, un grapat de personatges espontanis, i molt d’humor, els components d’aquest singular trio trauran a la llum el particular caràcter inconseqüent i incoherent que tant caracteritza a la nostra actitud costumista i tradicionalista.

Finalment, divendres dia 27, la cerimònia de cloenda donarà a conéixer als vencedors del “Vila d’Oliva”, en les diferents categories que avaluarà el jurat qualificador: millor obra teatral, millor direcció, millor actriu, millor actor i millor escenografia. L’acte de lliurament de premis comptarà amb la representació de “Besos”, espectacle fora de concurs, interpretat per alumnes de l’Escola Municipal de Teatre. Aquesta comèdia musical, dirigida per Cèsar Monzonís, presenta diversos esquetxos que tenen a la parella com a centre temàtic, i a la música com a fil conductor.

El regidor de Cultura ha destacat també la participació de la Federació de Teatre Amateur de la Comunitat Valenciana, “la qual comptarà amb un representant en el jurat i atorgarà una quantitat econòmica extra als grups participants federats”.

Et Pot Interessar