EL PP DE TAVERNES DENUNCIA VETOS A LA WEB MUNICIPAL

Segons el PP, el gabinet de premsa, dirigit per una persona de confiança de Compromís, no ha publicat cap informació a l’apartat de la web de ‘Transparència PASSIVA’, on qualsevol regidor pot difondre informació. El PP ha acompanyat la nota d’un enllaç ( 

El Partit Popular ha emés diverses notes de premsa, remeses al Gabinet de Premsa de l’Ajuntament de Tavernes, per ser publicades, “però les notes han segut vetades directament”, i ha posat diversos exemples, entre ells una premsa i que perfectament cabien en l’apartat de transparència passiva, però com ens confirmà el tècnic municipal expert en la materia, fóren vetades. Per eixe motiu, el Partit Popular, amb representació de quatre regidors triats pels veïns de Tavernes, considera que hauria de ser Compromís qui costejara el seu propi gabinet de premsa i no tots els vallers”.

El PP recorda a l’alcalde, Jordi Juan que, “a més de les fotos de reunions que es fan els regidors de Compromís, els partits de l’oposició de Tavernes estan presents i estan treballant per Tavernes i la seua veu no ix en cap suport municipal.

Et Pot Interessar