17.1 C
Gandia
Dissabte, 9 desembre, 2023

Quasi 450 alumnes han participat a la Universitat d’Estiu.

• Els concerts i actuacions teatrals van tindre una afluència d’entre 300 i 400 persones. Pep Botifarra i Ahmed Touzani van arribar a les 500.

La regidora Delegada de Polítiques Educatives i Benestar Social, Carmen Fuster, acompanyada del regidor Delegat de Cultura, Nahuel González i el director del CIG-UV J. Emili Aura, han comparegut en roda de premsa per a fer un balanç sobre la 36 edició de la Universitat d’Estiu de Gandia, que va finalitzar divendres passat.

Quant a la part acadèmica, Aura ha explicat que, durant els onze cursos i set tallers oferits, van haver quasi 450 alumnes matriculats, un número aproximat al de l’any anterior. “He de fer un balanç positiu, perquè els cursos ha agradat molt i tant el professorat com els alumnes l’han manifestat d’aquesta manera”.

Seguidament, Fuster ha exposat les conclusions extretes de les ponències i taules redones de la UEG. Ha destacat la conferència inaugural de Margarita Soler “Democràcia i drets en món global”, que, segons la regidora, “va ser el fil conductor de tot el que es presentava a continuació”. També ha explicat que quant a nombre d’espectadors, “L’organització territorial a Espanya” va ser una de les més despuntades.

Finalment, Nahuel González ha expressat la seua satisfacció per la gran participació de la gent en concerts i actuacions teatrals, amb una assistència de 300 i 400 persones per intervenció. Encara que, Pep Botifarra i Ahmed Touzani van arribar a omplir els jardins de la Marquesa amb més de 500 persones en el públic.

González ha finalitzat afegint: “La Universitat d’Estiu ha servit per a aprendre i conéixer diferents aspectes, però també per a gaudir de les activitats”.

Articles relacionats