11.6 C
Gandia
Dimecres, 6 desembre, 2023

Anabel Ferrer Fuster ja és la nova alcaldessa de Guardamar de la Safor

En la vesprada de hui ha tingut lloc al saló de plenaris de l’ajuntament de Guardamar de la Safor el ple per la presentació i elecció de la nova alcaldessa.

anabel2En primer lloc, s’ha acreditat al nou regidor José Carbó, que ocupa la plaça deixada per la renúncia de Rosana Segui Sanmateu, nova Directora de Comerç de la Generalitat Valenciana, una vegada finalitzat aquest acte, s’ha realitzat la votació en la qual Anabel Ferrer Fuster ha sigut elegida com la nova alcaldessa.

Anabel Ferrer, ha volgut donar la benvinguda a José Carbó, com nou regidor, continuant “agrair als membres de grup municipal Gent de Guardamar la seua confiança a designar-me per representar a tots els veïns i veïnes de Guardamar de la Safor”, destacant el valor del grup per amunt de les individualitats per alcançar els objectius del poble.

Ferrer ha recordat a Rosana Segui, “personalment vull donar-li les gràcies a Rosana, per aquests tres últims anys que he estat amb ella i he pogut compartir el compromís total pel Poble”.

anabel 1Després ha fet un repàs dels compromisos “que Guardamar continue creixent en serveis i dotacions, lluita’n pels més desfavorits, per la igualtat social i contra la violència de gènere” “desenvolupar la primera fase de l’ullal i posar en marxa el projecte del bulevard que uneix al poble a la platja, en tota mena de comoditats i accessibilitat total”.

Anabel ha volgut acabar en un “Tots junts fem Poble”

Articles relacionats