24.6 C
Gandia
Dimarts, 26 setembre, 2023

Quart repte solidari “Un llibre, una exposició”

 

· Les obres de «3 sons» es presentaran el 16 de desembre a la Biblioteca Central: «D’on bufa el vent?» d’Anabel Llopis, il·lustrat per Julia Esteve Fuster; «Bicho raro» escrit i il·lustrat per Sandra Díaz Sierra; i «L’arbre que volia viatjar» de Maite Sastre, amb il·lustracions de Hannah Gair.

· La venta dels tres llibres infantils anirà a benefici de l’Associació Espanyola Contra el Càncer.

· Del 4 de gener al 13 de febrer, exposició de «3 sons» a la Sala Carrós i Centelles del Palau Ducal dels Borja.

 

El quart Repte Solidari «Un llibre, una exposició» presenta 3 llibres infantils sota el títol de «3 sons» i dirigits a edats diferents. Tal com ha anunciat la regidora de l’IMAB, Liduvina Gil, l’Institut col·labora de nou amb Adriana Serlik en aquesta quarta edició que barreja cultura i solidaritat. El 4 de gener s’inaugurarà l’exposició «3 Sons» a la Sala Carrós i Centelles del Palau Ducal dels Borja amb l’actuació del Cor Carmesina; i el 16 de desembre a les 18 hores es presentaran les tres obres que formen «3 sons» a la Biblioteca Infantil de la Biblioteca Central de Gandia.

A la mostra de la sala del Palau Ducal, que romandrà oberta fins al fins al 13 de febrer, s’exposaran il·lustracions dels tres llibres i dibuixos, pintures i escultures realitzades per xiquets sobre els seus textos. D’altra banda, la presentació del 16 de desembre estarà protagonitzada per les tres obres que formen «3 sons»: «D’on bufa el vent?» d’Anabel Llopis, il·lustrat per Julia Esteve Fuster; «Bicho raro» escrit i il·lustrat per Sandra Díaz Sierra; i «L’arbre que volia viatjar» de Maite Sastre, amb il·lustracions de Hannah Gair, són les obres que formen el 4t repte solidari. «És una oferta única de poder gaudir d’uns contes en aquesta època de Nadal, moment magnífic per a regalar llibres», ha expressat Gil.

Els tres llibres són publicats per Amics de la Universitat Popular i la Regidoria de Sanitat i Polítiques Saludables i es vendran a benefici de l’Associació Espanyola Contra el Càncer. El projecte es va iniciar el desembre de 2019 quan Adriana Serlik va presentar el Primer Repte Solidari amb la intenció d’unir una activitat cultural (literària i artística) amb una solidària a través de la publicació del poemari «El ojo cósmico». Paradigmes d’un limfoma”, il·lustrat per 18 artistes, exposats a la Sala Carrós i Centelles del Palau Ducal dels Borja, posteriorment en 2020 i 2021 el 2n Repte «Viratge» d’Anabel Llopis. La tercera edició va estar representada per «Acopio de la Intemperie» de l’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto.

Articles relacionats