18 C
Gandia
Dilluns, 29 maig, 2023

Quantes places d’estacionament de motos hi ha Gandia?

 

 

– Nacho Arnau pensa que el PP de Gandia “denuncia des del desconeixement i no d’una mentida intencionada”

– El regidor delegat de Trànsit i Mobilitat, Nacho Arnau, ha respost aquest matí a la proposta feta pel PP per habilitar més places d’estacionament de motos.

Arnau ha volgut donar l’enhorabona als populars per sumar-se “a la feina que estem fent des del govern municipal des de l’inici de la legislatura”. El regidor ha informat que Gandia disposa de 1.399 places d’estacionament de motos i motocicletes distribuïdes en 184 punts diferents i no les 400 que afirmen els populars en el seu últim comunicat.

“Una vegada més, el senyor Soler torna a demostrar que, malgrat haver estat part d’un govern municipal, desconeix aspectes bàsics de la ciutat. Vull pensar que es tracta de desconeixement i no d’una mentida intencionada” “Les 400 places de què parla l’aspirant a candidat són només les darreres que s’han habilitat al voltant de les zones d’estacionament regulat”.

Finalment, el regidor ha demanat als populars “que es tranquil·litzen” i que si “tenen algun dubte, acudisquen a aquest regidor per a informar-se de qualsevol cosa relativa al departament”.

El Partit Popular proposa habilitar més places d’aparcament públic per a motos

• A Gandia només hi ha 400 places de pàrquing públic per a motos, encara que el cens de la ciutat indica que hi ha més de 10.000 motos

• L’Ajuntament de Gandia recapta més de 4 milions d’euros dels impostos als vehicles

• Soler: “L’afany recaptatori del PSOE i de Compromís afig més problemes i disminueix la qualitat de vida”

Víctor Soler, portaveu del Grup Municipal del Partit Popular de Gandia, explica que “el PSOE i Compromís han decidit no posar fre al seu descarat afany recaptatori a base dels diners dels gandians, per la qual cosa a partir d’ara imposaran multes econòmiques a totes aquelles motos que aparquen en la zona blava de la ciutat, alguna cosa que fins al moment no ocorria i els conductors de motos disposaven de més espais per a estacionar”. Soler, davant la decisió del Govern local de multar, proposa una solució i sol·licita al Govern local que aporte una alternativa davant la reducció d’espais per a aparcar de tots aquells que conduïsquen una moto.

Els populars consideren oportú que, amb més de 4 milions d’euros recaptats per les arques municipals dels veïns que utilitzen vehicles, s’habiliten nous espais a la ciutat amb més places d’aparcament gratuït per a motos.

Articles relacionats