12 C
Gandia
Dissabte, 2 març, 2024

“Quan va governar el PP de Gandia es va  pagar a un mitjà de comunicació l’equivalent al pressupost actual d’un any de premsa en una sola factura”

El regidor delegat d’Hisenda, Salvador Gregori, ha respost aquest matí a les crítiques abocades per part del Partit Popular sobre el pressupost del proper exercici.

Gregori ha recordat que el pressupost va ser enviat al Ministeri per a la seua aprovació el 18 de novembre passat perquè dictaminara sobre el document i que hui s’ha rebut una comunicació del Ministeri on s’informa que els comptes municipals del pròxim any ja han estat fiscalitzats i que en breu es remetrà l’informe al consistori.

“Com altres anys des del Ministeri sempre fan algun mínim suggeriment o modificació. Per aquesta raó no hem convocat aquest mes la comissió d’hisenda” va explicar l’edil qui ha afirmat sobre les crítiques del PP d’autobombo que “és com si demanes a Jack el Destripador que faça cirurgia fina. En aquest aspecte no poden dir res. Només cal recordar la bogeria de la legislatura del PP on es va arribar a donar el cas de pagar a un mitjà de comunicació l’equivalent al pressupost del nostre gabinet de premsa durant gairebé un any en una sola factura”.

Per acabar, el responsable d’Hisenda s’ha reafirmat en la intenció d’aprovar el pressupost quan es tinga el vistiplau del Ministeri. “Tindrem el seté pressupost legal des que som govern. Res a veure amb els tres pressupostos il·legals del PP i el darrer que no es van atrevir a aprovar malgrat tindre majoria absoluta”.

Articles relacionats