10.4 C
Gandia
Divendres, 1 març, 2024

El PARTIT POPULAR DENÚNCIA L’ÚS PARTIDISTA DE LES XARXES SOCIALS DE L’AJUNTAMENT DE GANDIA

 

 

• El Partit Popular recrimina a José Manuel Prieto que utilitze les xarxes socials de l’Ajuntament i els diners públics per a la seua promoció política i personal.

• Soler: “mentre els ciutadans cada dia paguen més impostos, Produccions Prieto es dedica a gastar els diners dels gandians en vídeos d’autobombo per a vendre fum”.

Hui han comparegut en roda de premsa el Portaveu del Grup Municipal del Partit Popular, Víctor Soler, i el regidor responsable d’hisenda, Dani Martí per a denunciar l’ús partidista que el PSOE fa de les xarxes socials de l’Ajuntament de Gandia i finançat amb diners públics.

“Pensàvem que era impossible superar a Diana Morant en l’ús partidista de les xarxes socials i de la comunicació institucional de l’Ajuntament però la veritat és que l’aprenent ha superat a la mestra” ha indicat Soler a l’inici de la roda de premsa.

I és que els populars han assenyalat l’ús i abús partidista de les xarxes la presentació per “lliuraments” i en diferents vídeos promocionals del projecte de pressupostos municipals per a l’any 2022. Uns pressupostos als quals l’oposició “no ha tingut accés” i que per tant no pot contrastar si les xifres són reals o inventades.

Com ha denunciat Martí, “no ens donen cap mena d’informació, ens hem d’assabentar de la informació dels pressupostos pels vídeos que paguem tots, on suposadament es desgranen projectes i partides dels pressupostos del 2022, pressupostos que encara no ha aprovat el Ministeri”.

Per la seua part Soler ha denunciat la falta de respecte absolut al paper de l’oposició, a més d’assenyalar que “el PSOE i l’Alcalde pretenen tapar la seua falta de gestió, la situació d’abandó i brutícia en què aquesta Gandia, només fent vídeos fantàstics i autopromoció política que paguem tots els ciutadans a través dels impostos municipals, que van prometre baixar, i del que ja s’han oblidat”. “Cal destacar que a més del cost de producció i enregistrament del mateix vídeo, els gandians estem pagant la costosa promoció dels mateixos en les diferents xarxes socials, així que si volen autobombo que li ho paguen de la seua pròpia butxaca o del partit” ha emfatitzat Soler.

Els edils populars han assenyalat que aquest mes no s’ha celebrat Comissió d’Hisenda i que l’any està a punt d’acabar sense que l’executiu local haja presentat dins del termini i en la forma escaient els seus pressupostos. “Mentre tot aquest treball està per fer, Produccions Prieto continua gastant els diners de tots per a aconseguir que li coneguen” han conclòs tots dos.

Articles relacionats