El PSPV de Tavernes considera “un despropòsit” la bonificació selectiva de guals

El ple de Tavernes va aaprovar an la passada sessió del mes d’octubre un coeficient reductor a l’ordenança reguladora de la taxa de guals per a immobles situats als polígons industrials. El PSPV va demanar deixar damunt la taula aquest punt per considerar que la forma i els termes que es pretenia dur aquesta bonificació no estava justificada. “El govern de Compromís no va voler escoltar la proposta i, juntament amb el PP, aprovaren aquesta la reducció, que beneficia només als immobles que estan als polígons, tinguen activitat o no, tinguen treballadors o no”, afirma el portaveu socialista, Víctor Borrás.

El PSPV ha presentat ara una proposta que s’ha inclòs a l’ordre del dia del ple de novembre  en la que pretén esmenar aquesta situació que consideren “un despropòsit en tots els sentits”.

La proposta pretén equiparar a totes les activitats, “sense discriminar ningú per raons només d’ubicació com ha fet Compromís amb la seua proposta”. Amb la proposta socialista, una activitat realitzada per una empresa o autònom, situada en la ciutat o en un polígon, pagarà el mateix.

A més la proposta del PSPV demana vincular la reducció a tindre una activitat econòmica i una plantilla d’un treballador de mitja a l’any, a diferència de la que hi ha en l’actualitat on no cal tenir cap activitat, ni generar cap lloc de treball per tal d’obtenir la bonificació, cosa que consideren “inacceptable” i que “un greu atac” a la resta de veïns de la ciutat que no tenen cap bonificació.

“Aquesta proposta pretén premiar l’activitat econòmica a la ciutat que és generadora de riquesa i genera o manté de llocs de treball”, apunta Borràs.

Et Pot Interessar