20.2 C
Gandia
Dijous, 28 setembre, 2023

Pròxims a tu, exposició fotográfica de promoció xicotet comerç de Tavernes

  • L’exposició fotogràfica composada per les imatges promocionals de vora 90 comerciants es pot visitar durant tot el cap de setmana en la platja de Tavernes
  • L’objectiu és donar a conéixer els xicotets establiments del municipi apropant-los a la població i als visitants

Tavernes proxims a tu

L’exposició fotogràfica de la campanya de promoció del comerç local ‘Pròxims a tu’ ja es pot visitar durant tot el cap de setmana en l’avinguda de la Marina de la platja, junt a la Tourist Info. L’Ajuntament de Tavernes, a través de la Regidoria de Comerç Local, ha posat en marxa una nova campanya de promoció del comerç local i els establiments d’oci i restauració, on els i les protagonistes son 84 comerciants i/o treballadors i treballadores dels comerços vallers.

Les fotografies principals de l’exposició van acompanyades d’una frase que defineix a cada comerç, com a reclam per a promocionar els productes i serveis que els ciutadans tenen al seu abast i donar a conéixer les persones que treballen per l’economia i l’ocupació de Tavernes. A més, els cartells de la campanya es van entregar als i les comerciants perquè els puguen penjar als seus establiments.

L’obertura de l’exposició va comptar amb la presència de la directora general de Comerç, Artesania i Consum, Rosana Seguí, la diputada a les Corts Valencianes, Nathalie Torres, l’alcalde de Tavernes, Sergi González, la regidora de Comerç Local, Mònica Palomares, membres de la corporació municipal i els i les comerciants participants en la campanya.

L’alcalde Sergi González i la regidora de Comerç Local, Mònica Palomares, han assenyalat que “la campanya ha tingut una gran acceptació en el teixit comercial i també en la ciutadania pel seu atractiu, amb la qual es destaca allò que fa especial a cada comerç per a apropar-lo encara més a la gent”.

Articles relacionats