14.1 C
Gandia
Divendres, 19 abril, 2024

Protecció Civil Xeraco dedica 2.814 hores al servei de la ciutadania en 2020

  • Protecció Civil de Xeraco ha extret un balanç de les accions dutes a terme per l’agrupació en 2020 i que ascendeixen a un total de 55 serveis fora de l’estat d’alarma i 2.814 hores dedicades a la ciutadania, 1.710 d’elles durant l’estat d’alarma.

Des de l’ajuntament de Xeraco volem agrair la dedicació dels 14 voluntaris, i els més de 205 que han col·laborat en els diferents serveis, que han fet possible l’atenció ciutadana durant el 2020 i, a més, la formació adquirida pels seus membres a través dels diferents cursos duts a terme al llarg de l’any.

Les diferents accions que s’han desenvolupat durant l’estat d’alarma es centren en: recollida de paraigües, 1.500 en repartiment de màscares de tela, 6.500 en el repartiment de màscares quirúrgiques per bústia i 500 màscares infantils; 270 aniversari a xiquets i grans, viatges a València al banc d’aliments i repartiment d’aliments per diferents municipis inclòs Xeraco; 45 compres a domicili per a gent gran, 10 atencions sanitàries d’elles amb carta d’agraïment per registre d’entrada a l’Ajuntament, diferents bàndols i eixides a les 20 hores per compartir música.

Pel que fa al material adquirit per dur a terme les diferents funcions d’atenció als veïns i veïnes destaquen: terminals tetra, bateries per tetra, llanternes professionals, cons per llanternes, cons tetràpodes, cons plegables, rotllos cinta de abalisar personalitzada amb logotip de Xeraco, pantalons uniforme, polos màniga curta, parells de botes, pinganillos per tetra, motxilla emergències sanitària, diferent material sanitari, armari per a la base comprada pels voluntaris, base nova amb ordinador i una ambulància equipada.

El consistori vol destacar “la magnífica tasca de l’agrupació de Xeraco i la seua predisposició sempre a vetllar per la seguretat dels nostres veïns i veïnes. A ells el nostre agraïment. Ens han demostrat que tan importants són i l’ajuda tan necessària que ens han prestat davant la crisi sanitària per COVID-19”.

Articles relacionats