12 C
Gandia
Dissabte, 2 març, 2024

Pròrroga del tancament perimetral de la Comunitat Valenciana fins al 9 de desembre

– La Generalitat prorroga el tancament perimetral de la Comunitat Valenciana fins al 9 de desembre i el confinament d’Elda i Petrer dos setmanes més

– El decret del president estableix que la restricció d’entrada i eixida de persones del territori valencià estarà vigent fins a les 23.59 hores del 9 de desembre

La Generalitat ha prorrogat fins al 9 de desembre el tancament perimetral de la Comunitat Valenciana dins de les mesures de protecció enfront de la COVID-19, tal com estableix el decret del president de la Generalitat, Ximo Puig, publicat aquest divendres en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV).

A més, també prorroga la declaració de confinament dels municipis d’Elda i Petrer durant un període de 14 dies naturals, comptats a partir de les 00.00 hores d’aquest dissabte, 21 de novembre.

La restricció d’entrades i eixides de persones del territori de la Comunitat Valenciana es prolonga des d’aquest migdia, hora en la qual finalitzava el termini vigent, fins a les 23.59 hores del dimecres, 9 de desembre.

D’aquesta manera,  no es podran realitzar desplaçaments fora de la Comunitat Valenciana ni entrar en ella, excepte motius justificats, com els relacionats amb assumptes laborals, d’estudis i metges o per a tornar al lloc de residència habitual o cuidar de persones dependents, entre altres.

Tal com figura en el decret, “la situació epidemiològica actual aconsella prorrogar aquestes mesures, a l’efecte de continuar frenant els contagis que s’estan produint”.

S’adopten les mesures “tenint en compte la valoració global d’indicadors sanitaris, epidemiològics, socials, econòmics i de mobilitat, i amb base en els informes de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública”.

Articles relacionats