23.7 C
Gandia
Dissabte, 23 setembre, 2023

Proposta del Partit Popular de Gandia respecte a “La Morada”

• Moragues proposa que s’entreguen targetes de resident per a estacionament gratuït en la nova zona de pago de “La Morada” als residents de Gandia.

• Al mateix temps suggereix la implementació de zones de llarga estada per a turistes en àrees estratègiques.

Segons han manifestat els populars de Gandia,”El govern de Gandia ha decidit expandir les zones de pagament, la qual cosa ha generat una major càrrega financera per als residents i visitants de la platja. Aquesta mesura, lluny de solucionar el problema, ha incrementat les dificultats per a trobar estacionament lliure de pagament en la zona.

El líder de l’oposició, Moragues, ha assenyalat que “la nostra proposta consisteix en la implementació d’una targeta de resident, que s’atorgaria a totes les persones que tenen residència en la zona. Aquesta targeta permetria als residents estacionar en les àrees designades sense haver de pagar tarifes d’estacionament”.

Barber, ha carregat contra el govern municipal, manifestant que “a Gandia es paguen els majors impostos d’Espanya, els ciutadans estan farts de pagar i no rebre serveis a canvi. Aquesta targeta és necessària per a retornar alguna cosa que ja han pagat amb escreix”

També han suggerit una mesura que el Partit Popular portava en el seu programa electoral: la implementació de zones d’aparcament de llarga estada per a turistes en àrees estratègiques. Aquests pàrquings estarien condicionats per a períodes de llarga estada, la qual cosa permetria als turistes deixar els seus vehicles de manera segura mentre gaudeixen de les vacances.

“En alliberar places d’aparcament en les zones residencials es proporcionaria una major disponibilitat d’estacionament per als visitants que desitgen accedir als serveis i negocis de la zona. Al mateix temps, els turistes es beneficiarien en comptar amb una opció de confiança i accessible per a estacionar prop de les àrees de major interés turístic”, han manifestat.

Moragues ha tancat amb “Instem el govern que prenga mesures immediates per a abordar aquesta situació i reavaluar el seu enfocament actual. El diàleg obert i la col·laboració amb els ciutadans són fonamentals per a garantir solucions efectives i justes en relació amb l’estacionament en la zona de ‘La Morada’ i, sens dubte, establir una zona d’aparcament per a llargues estades milloraria considerablement el problema d’aparcament a la nostra platja, oferint comoditat als turistes i alliberant espais per a clients i veïns”.

Articles relacionats