18.9 C
Gandia
Dimarts, 26 setembre, 2023

Picornell respon al PP de Gandia “No hi ha més cec que el que no vol veure”

– El president de la Junta de Districte del Grau i la  platja, Miguel Ángel Picornell ha valorat hui les crítiques del PP a la zona morada de la platja.

“No hi ha més cec que el que no vol veure. És igual el que diguem des del govern que ells segueixen en les seues tretze. Demostren un profund desconeixement del turisme i dels municipis de referència (Castelldefels, Las Palmas de Gran Canària, Benidorm, Cullera, Cadis) on bona part de l’estacionament és de pagament” ha explicat Picornell.

Parlen de pàrquing buit i no hi ha cap prova més bona que les fotos d’aquest cap de setmana on es veu la zona completament ocupada.

L’edil ha continuat afirmant que “continuen sense voler entendre que comerciants i hostalers demanen aquesta zona i que ha estat beneficiosa a les zones on s’ha aplicat, ja que com hi ha més rotació els negocis funcionen millor”.

Per acabar, Picornell ha recordat que l’estiu passat ja es va obrir un pàrquing al final de la platja amb més de 400 places i que la zona d’equipaments ha suposat la posada a disposició de veïns i turistes de més de 800 places noves”.

Articles relacionats