24.7 C
Gandia
Dissabte, 23 setembre, 2023

El Club de Voleibol Arenas tanca la temporada amb uns resultats històrics

Les xiques de l’equip sub15 del Club de Voleibol Arenas de Gandia van disputar dissabte passat 15 de juliol la segona i última prova autonòmica de voleibol de platja de la temporada a Benidorm. Novament, l’equip de segon any va accedir al
grup de setze millors equips mentre que el de primer any amb un gran joc va quedar a una posició d’aquest.

Amb aquesta última competició en la qual les jugadores es van dividir en dos equips (Dc. Hotels i FCG Solucions) el club dona per tancada una temporada que es va iniciar un llunyà 18 d’agost de 2022 en les instal·lacions del CEIP Joan XXIII i s’ha prolongat durant onze mesos.

El resum d’aquesta temporada es pot qualificar d’uns resultats històrics amb un equip infantil que va quedar cinqué en la final autonòmica, a dues victòries d’un campionat d’Espanya. L’equip de categoria de cadet que va aconseguir l’objectiu
de la permanència de manera folgada o un equip juvenil que quasi entra en la fase ascens de la categoria en el seu primer any d’existència.

D’altra banda, en Vòlei Platja el club torna a ser l’únic representant de la Safor en aquesta competició amb un equip que es va classificar en el top 12 de la competició.

El Club Voleibol Arenas de Gandia pot presumir de passejar-se per les majors competicions nacionals, com la copa d’Espanya infantil de Guadalajara, el torneig Volabola de Finestrat o el torneig Vòlei Cup d’Orpesa.

En l’àmbit del voleibol base, han sigut més de 50 esportistes els que han participat en competicions locals, provincials o autonòmiques i s’ha tornat a organitzar una prova provincial en el Grau de Gandia amb més de 500 assistents.

Les jugadores també han participat en els entrenaments de les seleccions provincials i autonòmiques infantils, han competit en el Memorial Pepe Parrés de seleccions provincials i fins i tot aquesta setmana 4 jugadores es troben al campus d’estiu de la federació Espanyola a Guadalajara.

De cara a la temporada 23-24, el desé aniversari del voleibol en el Grau de Gandia, el club preparà dos equips infantils federats i un cadet, que tornaran a competir en la màxima categoria del voleibol valencià i espera tindre diversos equips de categoria benjamí i aleví.

Articles relacionats