4.9 C
Gandia
Dimecres, 19 gener, 2022

Promoció turística a bloguers i influencers a Gandia

El departament de Turisme de l’Ajuntament de Gandia ha organitzat durant aquesta setmana un nou blogtrip. La iniciativa ha permés que bloguers especialitzats en turisme cultural i familiar procedents de diversos punts d’Espanya, hagen conegut la nostra ciutat.

BLOGERS 1La visita ha estat possible gràcies a la col·laboració de Turisme Comunitat Valenciana dins del conveni de promoció de la marca Territori Borja. Durant el primer dia d’estada han conegut la marjal, al Palau Ducal, el port i la platja, la llotja de pescadors i el Museu Faller.

La segona jornada va continuar amb la vista al Centre Històric on els bloguers i influencers van visitar l’antiga universitat, la Col·legiata i el Palau Ducal on van poder conéixer de primera mà diversos espais de l’edifici que es troben fora dels recorreguts habituals.

Finalment, hui divendres han conegut la Cova del Parpalló i la platja de l’Auir.

Des del departament de Turisme s’ha destacat que en el cas d’aquesta visita, les xarxes socials d’aquests bloguers i influencers, arriben als 150.000 seguidors el que suposa una gran oportunitat per donar a conéixer Gandia en públics que no solen acudir a les Fires de Turisme.

Articles relacionats

últims articles