24.1 C
Gandia
Dimecres, 29 juny, 2022

Programa de Prevenció de Càncer de Còlon en el Centre de Salut de Beniopa

El Programa de Prevenció de Càncer de Còlon és un programa gratuït dut a terme per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública que està dirigit a homes i dones de 50 a 69 anys empadronats en la Comunitat Valenciana.

L’objectiu del garbellat consisteix a disminuir la incidència de càncer de còlon detectant lesions asimptomàtiques que poden degenerar a càncer.

És tan senzill com participar en la realització d’un test de sang oculta en femta rebent-lo en el seu domicili i depositant-lo en el seu centre de salut.

Amb això es determinarà a quins pacients se’ls ha de realitzar colonoscòpia en el cas d’eixir positiu el test. Des del mes de març el Centre de Salut Pública de Gandia està convidant a participar a la població de la zona bàsica de Beniopa que inclou els districtes de Beniopa i Benipeixcar de Gandia, així com les poblacions de Barx, Benirredrà i el Real de Gandia.

Es recorda a tota persona resident en aquesta àrea que no haja rebut la seua invitació i desitge participar, que contacte a través del telèfon 96 2829468 o envie correu electrònic al ppccr_gandia@gva.es.

Articles relacionats