10.4 C
Gandia
Divendres, 1 març, 2024

Cara i Creu en el Club de Billar Chef Amadeo Gandia 

 

– L’equip de Divisió d’Honor descendeix i d’altra banda l’equip de primera Divisió es proclama Campió del seu grup

– La lesió de dos dels seus components clau en el descens

La creu es produït el passat cap de setmana es disputa en el Centre d’Alt rendiment de Múrcia les 3 últimes jornades de lliga nacional Divisió d’Honor.

El Chef Amadeo Gandia anava a Múrcia amb totes les paperetes per al descens de categoria, que s’ha consumat, després de perdre els seus partits davant el CB Paiporta, CB Móstoles i CB Castalla.

Entre altres qüestions cal destacar la lesió de 2 dels seus components ha fet que no puguen participar de forma regular en tota la lliga, això unit a la normativa de la Lliga Nacional que no permet fer canvis en la plantilla una vegada a començat la lliga.

D’aquesta manera el Chef Amadeo Gandia jugarà la pròxima temporada en la Primera Divisió Nacional. Des del club ja s’està treballant amb l’objectiu de tornar a la màxima categoria nacional.

Equip Primera divisio autonomica Nacho Sastre Xavi Pascual Eduardo Borja i Lucas Molpeceres.

La cara és que l’equip de Primera Divisió Autonòmica s’ha proclamat campió del Grup B, això li dona accés a jugar la Final a 4 i optar al títol autonòmic, que es disputarà en pròxim mes de juliol.

En un altre ordre de coses, ja s’està amb el compte arrere per al EUROPEAN CHAMPIONSHIP ARTISTIC (Campionat d’Europa Artístic), 

Articles relacionats