26.6 C
Gandia
Dimarts, 3 octubre, 2023

Processió extraordinària del Sant Sepulcre i la Verge de l’Esperança a Gandia

– Aquesta processó extraordinària es realitza amb motiu de la celebració del 150 aniversari de la Germandat del Sant Sepulcre

Les imatges titulars de la germandat del Sepulcre, el Sant Sepulcre i la Verge de l’Esperança, eixiran de manera extraordinària aquest dissabte 29 d’abril a les 19.00 hores als carrers de Gandia amb motiu de la celebració del seu 150 aniversari. Es tracta d’una processó que compta amb l’aprovació de l’arquebisbat i que està oberta a tota la ciutadania que vulga participar en ella.

procesion sepulcro esperanza 02

El Germà Major del Sant Sepulcre, Ernest Mesalles, ha afirmat que “tot aquell que vulga participar en la processó podrà fer-ho. Tan sols és necessari un ciri i acudir 15 minuts abans de l’inici a les portes de l’Església de Sant Roc (Beat)”.

La processó eixirà des de l’Església del Beat passant pel carrer Duc Carles de Borja, Plaça Escoles Pies, Carrer Major, Passeig Germanies, Sant Francesc de Borja i tornant a la seu pel carrer Trapig.

Mesalles assegura que aquesta “és una ocasió molt bona per a fer Setmana Santa fora de la Setmana Santa. Espere que la gent gaudisca i se senta orgullosa de pertànyer a una germandat que compleix 150 anys”.

Articles relacionats