21.1 C
Gandia
Dimecres, 27 setembre, 2023

La socialista, Lara Romero (PSPV), presenta un projecte modernitzador per a transformar Tavernes de la Valldigna

– La candidata socialista lidera un equip sòlid i molt preparat per a la gestió que es presenta hui divendres

– La llista amb la qual aspira a aconseguir l’alcaldia compta amb més dones que homes i en l’acte estarà acompanyada per la delegada del Govern i l’alcalde de Cullera.

La candidata socialista a l’alcaldia de Tavernes de la Valldigna, Lara Romero, presenta aquest divendres la candidatura i el projecte amb el qual aspira a obtindre l’alcaldia en les eleccions del pròxim 28 de maig. Romero compta a favor seu amb la gestió realitzada aquests anys en diferents àrees de govern i amb un equip sòlid i preparat amb el qual aspira a convertir-se en la força més votada.

L’acte està previst per a aquest divendres 28 d’abril a les 19.30 en el Passeig del País Valencià de Tavernes de la Valldigna. Serà la presentació oficial de la candidatura. Romero, que ja va revelar alguns noms de la seua llista electoral el mes de febrer passat, presenta en aquesta ocasió la candidatura al complet davant les seues veïnes i veïns.

Els actes en els quals ha participat la candidata, com la seua presentació el mes de desembre passat abrigallada per dirigents provincials del partit, diputats i alcaldes, han tingut una gran resposta de públic, la qual cosa evidencia que en Tavernes existeix un puls veïnal i també il·lusió pel canvi al capdavant de l’alcaldia.

Romero estarà acompanyada per l’alcalde de Cullera, Jordi Mayor, i la delegada del Govern, Pilar Bernabé. L’acte serà conduït per l’actor valencià i protagonista de l’Alqueria Blanca, Ferran Gadea.

Romero assegura que compta amb un equip de dones i homes molt solvent i altament preparat i qualificat. “Estem tremendament il·lusionats amb la possibilitat d’iniciar un projecte de ciutat que transformarà i modernitzarà Tavernes, perquè l’oportunitat és ací i ara”.

La candidatura compta amb persones referents en l’àmbit local en diferents barris, sectors i associacions que vertebren la ciutat, un equip per a Lara Romero “essencial per a executar amb garanties les necessitats, les inquietuds i les propostes de la ciutadania, lluny de la crispació i
la confrontació”. “Un projecte de la gent”, resumeix la candidata.

En una clara aposta pel feminisme, Romero, que és llicenciada en filologia anglesa i professora d’anglés de Secundària, encapçala una llista amb 11 dones i 10 homes.

La resta de candidats són:

– Emilio Fonseca Martí. Operador de turisme internacional i perfil amb una dilatada experiència en
el sector.

– Amparo Inés Bo Chover. Diplomada en enginyeria tècnica agrícola, graduada en educació primària i funcionària de carrera com a policia local.

– Carlos Torres Fillol, tècnic en telecomunicacions i instal·lacions portuàries

– Juan Bautista Talens Felis. Doctor cum laude en electrònica per la UPV, graduat en enginyeria tècnica de disseny industrial i màster en disseny d’automòbils i Doctor cum laude en electrònica per la UPV i professor de secundària de l’IES Jaume II el Just.

– Vicen Mifsud Almiñana. Tècnica superior administrativa comercial, tècnica superior educació infantil, tècnica de la selecció de marxa nòrdica i primera presidenta d’associació de boixeretes de Tavernes i presidenta de la secció de marxa nòrdica del Centre excursionista valler

– Laura Ruiz Jareño. Llicenciada en Ciències Polítiques i tècnica administrativa municipal funcionària en actiu a l’Ajuntament de Benirredrà.

– Carles Gregori Palomares, graduat en ensenyaments artístics superiors de Música i finalitzant el màster de formació de professorat de secundària especialitat de música.

– Laura Bellver Bosch. Metgessa especialista en medicina intensiva a l’Hospital la Ribera d’Alzira.

– Francisco Javier Escrihuela Altur. Conegut agricultor i empresari del sector.

– Laura Espí Bordes. Estudiant universitària finalitzant el grau en infermeria per la Universitat Jaume I de Castelló;

– Joan Tur Palomares. Graduat en enginyeria d’organització industrial de la multinacional Alpesa.

– Cristina Altur Palomares. Directora d’infermeria de l’àrea d’atenció primària de Gandia, professora associada de la Universitat de València i infermera de professió.

– Miguel Fons Martínez en el lloc catorze, tècnic especialista en hostaleria i turisme i professor de cicles formatius especialitat cuina i gastronomia.

– Encarna García Bo. Històrica delegada sindical de Tavervall i component activa de l’associació Tyrius

– Antonio Hernández Hernández. President de la UE Tavernes i empresari autònom

– Alba Barres Gimeno. Graduada en educació primària.

– Juan Francisco Grau Benavent. Fotògraf, docent en formació professional per a l’ocupació i futur tècnic en paisatgisme i medi rural.

– María Gimeno Franco. Mestra graduada en educació primària.

Tanquen la candidatura dos històrics de les joventuts socialistes com són Miquel Tur Chofre, graduat en enginyeria tècnica industrial i professor d’ensenyament secundari i Pilar Altur Talens en el lloc vint-i-un, mestra graduada en educació primària.

Articles relacionats