17.8 C
Gandia
Dimecres, 21 febrer, 2024

PRO denúncia la incapacitat del Govern Municipal d’Oliva per obrir l’Oficina de la dona en garanties

– Pro ha manifestat que “Després de mesos amb el local tancat i pagant més de 1.300 €/mes de lloguer, la regidoria de la Dona encara no ha aconseguit donar continuïtat i regularitat a l’activitat de l’Oficina de la Dona”

Segons la informació facilitada pre PRO El local no t’encara un d’accés que garantisca l’accessibilitat de les persones amb mobilitat reduïda des de la vorera. “Fa quatre mesos que des de PRO insistim en la necessitat de posar una solució”

Fa un any que l’Ajuntament d’Oliva va llogar el baix del carrer l’Hospital, que s’ha destinat a ser l’oficina de la dona. Des de Pro assenyalen que “com ja vam informar i denunciar, van passar set mesos des que l’Ajuntament d’Oliva va llogar el local fins i el va posar en funcionament”.

Al mes de juny, Enrique Parra, regidor de Projecte Oliva, va advertir que “una persona amb mobilitat reduïda no té un fàcil accés a l’edifici. En aquell moment, la regidora de la dona contesta que es faria en les pròximes setmanes. Al mes de juliol, a la mateixa pregunta, la contestació torna a ser la mateixa: en les pròximes setmanes”.

Així les coses, des de PRO, en la Comissió Informativa de Benestar Social, celebrada el 20 d’octubre de 2021, “insistim a posar solució als problemes d’accessibilitat d’aquesta oficina. La resposta en aquesta ocasió és que estan estudiant fer una rampa mòbil”.

Yolanda Pastor (PRO), ha declarat que “llogar un local, tindre’l tancat 7 mesos sense saber ni com obrir-lo, constant-nos 1.300 € al mes; obrir-lo sols dos hores al dia (i no tots els dies) amb dos funcionaris; i no poder encara garantir els mínims d’accessibilitat és lamentable. El govern d’Oliva està sent incapaç d’obrir l’oficina de la dona a Oliva.”

Articles relacionats