11.1 C
Gandia
Diumenge, 21 abril, 2024

Bellreguard enceta la campanya “Paga’n 20, gasta’n 45”

• Arranca la campanya de suport al comerç local amb les targetes de 45 euros lliurades per l’Ajuntament

• Per a adquirir les targetes només s’han d’abonar 20 euros, de manera que l’Ajuntament aporta altres 20; Acobell 2,5; i Caixa Popular altres 2,5 euros

‘Paga’n 20, gasta’n 45’. Amb aquest lema es posa en marxa a Bellreguard la campanya de promoció del comerç local a través de targetes de consum. Una iniciativa recentment presentada per l’ajuntament i amb la qual col·laboren l’associació de comerciants Acobell i Caixa Popular.

A partir d’aquest dissabte 23 d’octubre i fins al 23 de desembre, els veïns i veïnes podran fer ús de les targetes en els establiments del poble per fer-ne compres per valor de 45 euros, dels quals només han d’aportar 20.

Les targetes es poden adquirir en l’Ajuntament de Bellreguard abonant amb targeta bancària els 20 euros. Per a completar el saldo de 45, el mateix Ajuntament aporta altres 20 euros; Acobell 2,5 euros; i Caixa Popular altres 2,5 euros, a més d’aportar les targetes; i el veí o veïna els 20 euros restants.

Les 250 targetes preparades estan pràcticament esgotades, el que dona fe de la bona acollida que ha tingut la iniciativa.

Bellreguard Comerc Local 1

La Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Bellreguard destina un total de 5.000 euros a la campanya, per a aportar la seua part a un total de 250 targetes. L’impacte total d’aquestes serà d’11.250 euros en un comerç local que ha estat durament castigat per la crisi sanitària.

Articles relacionats