12 C
Gandia
Dissabte, 2 març, 2024

Inaugurat el curs acadèmic 2021-2022 al Campus de Gandia

• “Fer créixer al Campus de Gandia és fer créixer a la UPV”, ha declarat el seu director, Jesús Alba durant la seua intervenció

• La conferència inaugural ha sigut a càrrec de Joaquín Cuenca Abela, CEO de Freepik, qui ha relatat els seus inicis com a emprenedor i la importància de les empreses de base tecnològica

• Així mateix, s’han entregat els premis fi de grau per part dels patrocinadors (Ajuntament de Gandia, Brioix International Fruits S.L., Col·legi Oficial de Graduats en Enginyeria de Telecomunicació i TIC de la Comunitat Valenciana, Companyia de Tractaments
Llevant S.L., Damarc Agrobotic S.L., Grup Tragsa, Locatec Aplicacions Informàtiques, Medip Health S.L. i Viatges Gandia S.L.)

El Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València (UPV) ha celebrat la seua tradicional conferència inaugural. Amb aquest solemne acte, que ha congregat a personal i alumnat de la comunitat universitària de la UPV, també a autoritats locals, representants d’institucions i empreses de la comarca de la Safor, ha sigut inaugurat el curs acadèmic 2021-2022 al Campus de Gandia.

L’esdeveniment ha estat presidit pel vicerector de Planificació, Oferta Acadèmica i Transformació Digital de la UPV, José Pedro García Sabater, qui ha manifestat que “el Campus de Gandia és una part indispensable de la Universitat Politècnica de València”. A més, ha indicat que “el Campus de Vera té molt a aprendre del Campus de Gandia, ací la Universitat és molt més personal i també més multidisciplinària”. García Sabater també ha avançat que “es continuarà invertint en les millores per a continuar fent del Campus de Gandia un gran lloc per a estudiar i per a investigar”.

El Campus de Gandia, un campus que mira a la mar

Per part seua, el director del Campus de Gandia, Jesús Alba, ha subratllat en el seu discurs que aquest campus “fa anys que mira a la mar: la Unitat Mixta amb l’Institut Espanyol d’Oceanografia (IEO), la seua renovació per 10 anys i l’ampliació dels embulls, l’Institut d’Investigació per a la Gestió Integrada de Zones Costaneres (IGIC), el Màster Universitari en Avaluació i Seguiment Ambiental d’Ecosistemes Marins i Costaners o l’informe favorable per part de l’Agència Nacional d’Acreditació (ANECA) del Programa de Doctorat en Ciència i Tecnologia Marina i Costanera – que serà el primer Programa de Doctorat que s’impartirà al Campus de Gandia -són indicis clars que mirem a la mar”.

Alba també ha reivindicat que és moment de fer realitat el Grau en Ciències i Tecnologies de la Mar, completant així el projecte del Campus de Gandia, perquè “fer créixer al Campus de Gandia és fer créixer a la UPV, i junts farem una UPV més gran”.

Articles relacionats