15.2 C
Gandia
Divendres, 19 abril, 2024

Primer pas per a l’ampliació de l’Hospital Clínic de València

– Sanitat licita la demolició de les naus de l’antiga Escola Universitària d’Enginyers Agrícoles per a l’ampliació de l’Hospital Clínic

– S’ha publicat en la plataforma de contractació amb un pressupost base de licitació de 511.702,60 euros, IVA inclòs

El Departament de Salut de València Clínic-Malva-rosa ha publicat en la plataforma de contractació la licitació de la demolició de les naus de l’antiga Escola Universitària d’Enginyers Agrícoles (EUITA) per a l’ampliació de l’Hospital Clínic Universitari de València.

Dins del que serà la futura ampliació de l’Hospital Clínic Universitari de València, prèviament resulta necessària la demolició parcial i sanejat del solar ocupat en l’actualitat per les naus de l’antiga Escola Universitària d’Industrials Tècnica d’Agricultura, que donen a l’av. Menéndez i Pelayo.

Consta d’un termini d’execució de 2 mesos i un pressupost base de licitació de 511.702,60 (IVA inclòs).

L’abast dels treballs comprén la demolició de tota la façana de l’av. Menéndez i Pelayo, entre la Facultat de Psicologia i l’edifici de consultes externes de l’Hospital Clínic, i 2 crugies paral·leles a la façana cap a l’interior.

Els treballs a realitzar consisteixen en l’eliminació de riscos d’insalubritat i despreniments que aquestes antigues naus puguen suposar en l’execució de les futures fases del Pla Director de Reforma de l’Hospital Clínic que els afecten.

Aquesta actuació es troba emmarcada dins de la primera fase de la futura ampliació del centre. La previsió és que en aquesta zona se situe un edifici que comprenga l’àrea de Rehabilitació i una part d’hospitalització, encara que això es concretarà en el projecte definitiu.

Quan concloguen totes les fases de l’ampliació, la previsió és que l’Hospital compte amb un increment de 30.000 metres quadrats.

Articles relacionats