22.5 C
Gandia
Dimecres, 4 octubre, 2023

Prieto: “Si el 23J guanya el PP, no governarà a soles i ho farà amb l’agenda de Vox”

• El PSPV-PSOE de Gandia va viure anit l’inici de la campanya electoral amb un multitudinari sopar al carrer Abat Sola i la tradicional pegada de cartells a la plaça Major

• L’alcalde va dir que “és tot un orgull per a la nostra ciutat que la ministra Diana Morant, una gandiana que ha sigut una gran alcaldessa, lidere la papereta per la província de València”

Inici Campanya PSPV PSOE a Gandia 1

Els Socialistes de Gandia van encetar anit la campanya per a les eleccions generals del pròxim 23 de juliol amb un sopar multitudinari que va reunir a militants, simpatitzants i ciutadania en general en el carrer Abat Sola, al costat de la Casa del Poble, on va intervindre l’alcalde de la ciutat i secretari general del PSPV-PSOE de Gandia, José Manuel Prieto, i la presidenta d’aquest partit, Liduvina Gil. Posteriorment, tots junts es van dirigir a la plaça Major, on va tindre lloc a la mitjanit la tradicional pegada de cartells.

Prieto va remarcar que hi ha una certesa absoluta en aquesta campanya electoral. “Si el PP guanya les eleccions, no governarà a soles i ho farà amb l’agenda de Vox. No hi haurà un govern del PP en solitari, ja que està necessitant a Vox en totes les Administracions i no ha entrat a soles en cap institució”.

D’aquesta manera, va incidir amb què “els pactes podran ser molt legítims, però el que no és tolerable és que el PP pacte amb partits que diuen que la violència masclista és violència ‘intrafamiliar’. No és tolerable que hi haja retrocessos en drets socials impensables en altres països. Uns retrocessos en drets, obligats per a poder pactar amb els ultres i arribar a governar les institucions”.

El secretari general dels Socialistes de Gandia també va posar de manifest que “quan un partit pacta amb Vox, l’agenda ja no és la seua. És la de Vox. Per això, allò que per a Vox és violència ‘intrafamiliar’, per a Feijóo és un ‘divorci dur’.

No es pot consentir que quan un entra per la porta de les institucions, ja no siga la seua agenda la que vulga entrar”. En contraposició, Prieto va indicar que “quan els socialistes arribem a un govern, el país que canviem a millor el fem amb l’agenda que ens creguem nosaltres. Així, no necessitem l’agenda d’un altre partit. I, en cap cas, ho fem per damunt dels drets de les persones”.

Prieto també es va referir a la paraula Espanya. “Repeteixen molt la paraula Espanya, però Espanya no és patrimoni de ningú. Els primers que reivindiquem la idea d’Espanya som nosaltres. El patriotisme es defineix per les accions que marquen una legislatura, on s’ha gestionat una pandèmia, un volcà o la guerra d’Ucraïna i les seues conseqüències amb la pujada de preus”, va assenyalar.
L’alcalde de Gandia va considerar que “no hi ha res més patriòtic, ni més espanyol, ni més digne que pujar el salari mínim al valor més alt de la història de la democràcia; que revalorar i pujar les pensions, especialment les més baixes; que fer que Espanya siga el país on més baixa la inflació en la zona euro i siga el país on més creix l’economia de tota Europa; que fer que els científics, i açò ho ha fet la ministra Diana Morant, ja no tinguen contractes precaris i tinguen salaris dignes… Aquesta és l’Espanya que ens juguem en aquestes eleccions generals”.

Per acabar, Prieto va afirmar que en aquestes eleccions hi ha un gran motiu perquè els gandians voten al Partit Socialista, ja que “la papereta de la província de València la lidera Diana Morant, la ministra valenciana que se’n recorda de la nostra ciutat i ens defensa amb orgull a Madrid. Per això, és tot un orgull per a la nostra ciutat que una gandiana com ella, que ha sigut una gran alcaldessa, encapçale la llista al Congrés per València”.

Articles relacionats