18.9 C
Gandia
Dimarts, 26 setembre, 2023

Gloria Fernández Català acepta ser Padrina de la Setmana Santa de Gandia

 “Accepte el càrrec que se m’ha proposat amb un gran honor, alegria i il·lusió, sent conscient de la gran responsabilitat que comporta aquest càrrec i assumint representar a Gandia amb una immensa humilitat i dignitat” han sigut les paraules pronunciades per Gloria Fernández per a acceptar el càrrec de Padrina de la Setmana Santa de Gandia i Cambrera del Crist Ressuscitat 2024.

Setmana Santa de Gandia Padrina

Els jardins de Foment han acollit l’acte de petició al qual també han assistit l’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, i el regidor delegat per a la Setmana Santa, Miguel Ángel Picornell, al costat de familiars, amics i representants de la Germandat de la Santa Faç de Gandia.

Altres paraules pronunciades per Gloria Fernández han estat relacionades que l’acte de hui ha sigut un dels més importants de la seua trajectòria dins de la Setmana Santa de Gandia en afirmar que “per a mi, hui és un dia molt especial, un dia en què m’envaeixen una mescla de sensacions, de nervis, d’il·lusions, de somnis, tots ells units. Però, al mateix temps també m’envaeix un sentiment de responsabilitat, ja que el càrrec que ostentaré així ho requereix.”

Per la seua part el President de la Setmana Santa de Gandia, Emili Ripoll, ha manifestat que “des de la Setmana Santa de Gandia hui li proposem a Gloria, dona de fortes conviccions i valors cristians, una nova porta a la Setmana Santa de Gandia. Un nou camí. Una nova fita. Un nou destí”.

També li ha animat a viure enguany amb les paraules de Teresa de Calcuta “Passem molt temps guanyant-nos la vida, però no el suficient temps vivint-la”, així a viure amb emoció el Diumenge de Resurrecció, com a Cambrera del Crist Ressuscitat amb les paraules del Papa Francesc “el Senyor està viu i camina al nostre costat en la vida. Aquesta és la vostra missió. Porten avant aquesta esperança.”

El següent acte de Gloria Fernández serà la seua presentació davant l’Assemblea de la Junta Major de Germandats de la Setmana Santa de Gandia i la societat gandiana que, com és habitual, se celebrarà en el Palau Ducal el pròxim 6 d’octubre.

Articles relacionats