26.8 C
Gandia
Dimecres, 6 juliol, 2022

Presentació oficial temporada 2020 de l’Escola de Ciclisme La Valldigna, 40 anys rodant

Ahir dissabte va ser presentat en el pavelló multiusos Carlos Pellicer de Tavernes el nou equip de l’escola del Club Ciclista La Valldigna que iniciarà la temporada aquest mateix diumenge en Ayacor.

Els 16 joves ciclistes d’entre 5 i 14 que componen l’esquadra vallera van ser acompanyats per la majoria de les forces polítiques de la població com Josep Llacer de Compromís, Eva Palomares del PP i Carlos Gimeno de Ciutadans a més del president del club Ismael Plancha.

En l’acte es va retre homenatge a un dels fundadors del club Salvador Talens “Puxero” que al seu torn va ser president del club i de la Federació Valenciana i a l’exciclista i pionera d’aquest esport en terres valencianes Rosa Sansaloni que va ser recordwoman de l’hora.

Es repassa el llarg periple dels 40 anys d’història de l’escola que al seu torn és la més vella de la Comunitat Valenciana i es va presentar la vestimenta que la marca de Xeraco *Ale ha realitzat amb una rèplica d’aquells que la van portar en 1980. L’exprofessional de ciclisme i administrador d’Ale, Adrián Palomares va mostrar el seu agraïment per haver realitzat aquest nou equipatge que possiblement és el millor confeccionat del pelotó autonòmic.

Entre els assistents van estar el ciclista de Bellreguard Miquel López que no competia aquesta setmana en la Copa d’Espanya i que va ser alumne d’aquesta escola i el valler Eduardo Llacer.

Articles relacionats