21 C
Gandia
Dijous, 8 juny, 2023

Presentació de l’Escola Ciclista d’Ontinyent

El complex cultural de la Caixa Ontinyent, de la capital de La Vall d’Albaida, va ser l’escenari de la presentació de l’Escola Ciclista d’Ontinyent és la més nombrosa de les comarques centrals amb 25 alumnes i de l’equip cadet que és l’únic d’aquestes comarques.

Un equip escolar que està dirigit per Emilio Solera, José Perales i Sergio Cabedo que buscarà ser la millor escola d’aquest 2023 a la província de València. Entre les seues files destaca a Fran GramageSergio Ribera, Jaume Beneyto, José Manuel Perales, Carla Sanchís i amb un únic membre de la comarca de la Safor, Andreu Sansaloni.

Quant a l’equip cadet estarà format per huit corredors de totes les comarques limítrofes i està dirigit per l’exolímpic a Barcelona 92, Eleuterio Mancebo.

En l’acte de presentació va estar el regidor d’esports, Ferrán Gandia i el president i vicepresident de la Federació Valenciana de Ciclisme Quique Gutiérrez i Ángel Alfaro molt unit a aquest club després de l’aliança fa alguns anys de la Penya de Beniopa i el CC Ontinyent.

Articles relacionats