23.2 C
Gandia
Dijous, 8 juny, 2023

Carles Mulet participa en la xarrada “Valencianisme i Republicanisme al Senat”

 

La Xarrada serà el 30 de març a les 19:30 hores, a la llibreria Gavina de Gandia, i comptarà en la intervenció d’Alícia Izquierdo, candidata a l’Alcaldia de Gandia per Més Gandia i de Salvador Sanchís de l’Associació Republicana de la Safor. 

Carles Mulet és coautor amb Jordi Maura i Emma Zafón,  del llibre “Una Temporada al Senat”.

Carles Mulet Garcia

Carles Mulet Garcia, natural de Cabanes (Plana Alta), poble del qual ha estat regidor des de 2003 fins a 2019 (en la darrera legislatura com a segon tinent d’alcalde), és des de juliol de 2015 senador designat per les Corts Valencianes.

Llicenciat en Filosofia per la Universitat de València i en Humanitats per la Universitat Oberta de Catalunya. Ha treballat com auxiliar administratiu en l’administració local i com a assessor en les Corts Valencianes, entre altres ocupacions.

En l’àmbit bibliogràfic ha publicat

– En 2002 el poemari “Eclipsis de Mar” Premi de Poesia de la Ciutat de Castelló “Miquel Peris i Segarra”, editat per l’ajuntament de Castelló de la Plana

– En 2017, Jesús Boira Sidro, Poeta Silenciat 1909-1937) editat per Onada Edicions, sobre un capellà poeta en valencià, desconegut i malaguanyat, veí de Cabanes

– En 2023 ha publicat junt amb Jordi Maura i Emma Zafón , “Una Temporada al Senat”.

Articles relacionats