23.2 C
Gandia
Dijous, 8 juny, 2023

Presentació de la Revista Passio, cartell i de la guia de processons Setmana Santa de Gandia 2023

 

La presentació de la Revista Passio, del cartell anunciador i de la guia de processons és sempre una nit molt important per a la Setmana Santa de Gandia al fet de ser el moment en el qual es va mostrar la identitat visual per a l’any 2023.

Una Revista Passio que, un any més, és a càrrec de Salvador Gregori, Rafa Andrés i Fermín Romaguera i que tornarà a ser molt sol·licitades des de molts punts de la geografia nacional.

D’altra banda, el cartell anunciador ha sigut obra d’Enrique Bofí que ahir va explicar de manera minuciosa tots els elements del cartell anunciador.

Un acte en el qual també va ser present la música com la participació del cinqué de metalls de l’Orquestra Simfònica Victòria Fernández.

Sobre l’autor del cartell anunciador

Enrique Bofi (Xeraco, 1956), Catedràtic de Dibuix de Batxillerat des de 1979, pintor i gravador, ha compaginat la docència amb la creació artística. Ha desenvolupat la seua labor docent impartint classes en els  instituts: Fernando Zóbel de Conca, Ibi, Vila joiosa, i des de 1982 fins a la seua jubilació en 2016 en l’emblemàtic institut Ausiàs March de Gandia.

Com a gravador ha realitzat nombrosos gravats de depurada tècnica i minuciositat, alguns d’ells de la nostra ciutat, entre ells: “Vista panoràmica de Gandia en 1800” (1984), “Visita de la Duquessa María Enriquez a les obres d’ampliació de l’Església Major de Gandia en el S. XV” (1989), “Plaça del Mercat de Gandia en 1890” (1999), etc. .

La seua obra pictòrica ha anat evolucionant al llarg dels anys, destacant per la seua tècnica i personalitat. La seua obra ha sigut exposada en nombroses ciutats i obtingut diversos premis, cal destacar la Medalla d’Honor en l’XI edició premis BMW de pintura.

Les obres de la seua última etapa pictòrica, de caràcter molt personal, les hem pogudes contemplar durant els mesos de gener i febrer a la Sala Municipal d’Exposicions “Coll Ales” de la nostra Ciutat.

Articles relacionats