23.2 C
Gandia
Dijous, 8 juny, 2023

Grans victories dels i les ciclistes de la Safor

 

– Victories de les Escoles de Ciclisme de la Safor, Aitor Arlandis, Llacer Fraile i Mireia Orengo 

Escola de ciclisme Campanar

Una nova jornada de ciclisme la disputada en la XVI edició del Trofeu d’escoles de Campanar a València, segona prova puntuable per a la Challenge provincial de ciclisme on els corredors de la Safor van competir a un gran nivell.

Cristian Vercher i Àlex Moreno van véncer en les seues respectives categories amb Marc Donet acabant en segona posició.

En categoria de promeses, Sergi Esteban acabaria en cinquena posició mentre que en principiants de primer any, primera victòria d’Àlex Moreno seguit de Marc Donet mentre que Dani Sánchez seria quart i Didac Gómez seria nové.

Cristian Vercher s’alçaria amb la victòria en principiants de segon any amb Gerard Pastor ocupant la quarta plaça. En alevins de primer any, Àlex Sánchez acabaria sisé, mentre que en alevins de segon any, Andreu Sansaloni ocupava la huitena plaça i Borja Frasquet seria onzé.

La jornada finalitzà en la categoria d’infantils de primer any on Sergi Margarit va obtindre la setena posició.

Bañuls guanya en Vall d’Uixó

En la primera carrera de fèmines en categoria d’escoles disputada el dissabte en Vall D’Uixó, la gandiana Carla Bañuls es va proclamar vencedora en la categoria d’infantils d’aquest primer certamen de fèmines que tindrà un total de sis carreres.

Aitor Arlandis obté la victòria en Pinedo

Si diumenge passat vencia el ciclista de Beniarjó, Xavi Mestre, en Beneixama en la primera carrera de l’any de cadets, aquest passat dissabte en Pinedo, el valler, Aitor Arlandis aconseguia alçar-se amb el primer lloc en les metes volants d’aquesta prestigiosa carrera.

Screenshot 2023 03 26 20 11 49 568 com.whatsapp

Arlandis que milita també en el Juan Giner demostraria ser un gran esprintador en les dues mànegues disputades d’aquesta carrera on aconseguiria arribar a meta amb el grup principal. Sens dubte aquests dos corredors que van militar l’any passat en el Retiren Amiant i que ara estan en el Juan Giner de Pinedo, estan demostrant el seu gran estat de forma.

Un altre excorredor de l’Amiant, Jairo Jaén, de Palma de Gandia, finalitza en el lloc 47 de la tercera etapa del Memorial Víctor Cabedo que va tindre lloc a Llucena del Cid amb 120 quilòmetres muntanyencs. En aquesta carrera júnior es troben el millor del panorama júnior nacional i Jaén va acabar entre els deu millors classificats de la Comunitat Valenciana.

Llacer Fraile i Orengo guanyen en la Marina

El valler, Eduardo Llacer Fraile i la gandiana Mireia Orengo es van proclamar vencedors absoluts de la present edició de la Volta a la Marina per a veterans i dones que acabe aquest passat diumenge a Parcent amb motiu de la setena i última etapa.

Llacer Fraile va acabar tercer en aquesta última etapa, però es va proclamar campió gràcies a les diferències que tenia en la classificació general sobre el segon classificat. Llacer també obtindria el primer premi en la classificació de la muntanya.

La gandiana, Mireia Orengo, aconseguia la victòria i obtenia d’aquesta manera el mallot groc que li acreditava com a campiona femenina d’aquesta edició.

Articles relacionats