21 C
Gandia
Dijous, 8 juny, 2023

Espectacular cap de setmana del CV Arenas de Gandia

– Espectacular cap de setmana del CV Arenas de Gandia, amb 4 victòries dels 5 partits federats disputats amb la  consecució definitiva dels dos grans objectius en joc.

El divendres, en el desplaçament a València, les jugadores infantils del Decorgandia van aconseguir tres punts que certificaven matemàticament la seua classificació per a la final autonòmica de la categoria.

En la jornada del dissabte al matí i ja en la pista Paola Martínez, les xiques infantils del CV Arenas van obtindre una nova victòria contra el CV Torrent que les mantenia líders invictes i com a millor primer dels dos grups de baix (aquesta posició els donaria l’opció de jugar el segon quart de final de la final autonòmica contra el CV Elx).

Ara a l’equip del Decorgandia només els falta l’última jornada, divendres que ve, en el Real de Gandia i ja per al 22-23 abril, una final autonòmica que encara no té seu i que el club del Grau no podrà organitzar per la falta d’una instal·lació coberta.

Així que falta saber quin equip dels altres cinc classificats: Elx, Benidorm, Gandia, Xàtiva i Fabraquer, serà l’organitzador de la competició.

Pel seu costat, les cadets i a la mateixa hora que jugaven les infantils en el Grau, es va desplaçar a Altamira i van ser derrotades en un partit on es van notar les moltes baixes que provocava la coincidència de tots dos partits.

Finalment, l’equip juvenil va saldar amb victòries els seus dos enfrontaments del cap de setmana (3-0 en el Grau de Gandia contra el CV València i el diumenge 1-3 contra l’equip de l’Altamira a València). Amb aquestes dues victòries les xiques acaben segones del grup i es classifiquen per als “play off” previs a la fase d’ascens. Els partits es jugaran el diumenge 2 d’abril en el Grau de Gandia i el 22 a casa del rival.

Des de la directiva han assenyalat que “felicitem a tots els que han posat el seu granet d’arena en aquest projecte i fer una crida a l’afició per a aquests partits crucials tant d’infantils com juvenil”.

Articles relacionats