23.2 C
Gandia
Dijous, 8 juny, 2023

La Germandat de la Santíssima Creu de Gandia va celebrar la Jornada de Convivència de Joves Confrares

 

 

El passat dissabte,  24 de març,  la Germandat  de la Santíssima Creu va celebrar la II Jornada de Convivència de Joves Confrare, on s’ha realitzat la ruta de les fonts entre La Drova i Barx, finalitzant amb la visita a la nevera.

Al llarg del recorregut han dut a terme diferents jocs i dinàmiques que han propiciat la cohesió grupal amb la finalitat que es coneguen de cara a Setmana Santa, on han participat del joc “Time‘s Up” de la Germandat de la Santíssima Creu i de la Setmana Santa de Gandia, en el qual els equips han competit per a qui era el que coneixia millor la Germandat i la Setmana Santa de la nostra ciutat.

La jornada va finalitzar amb un menjar de confraternitat, que va servir per a conéixer-se millor i contar anècdotes. També es va fer un fòrum amb les propostes que té pensat realitzar la Germandat amb els més joves, escoltant les propostes i suggeriments dels presents, preparant la següent jornada amb una convivència multiaventura.

La iniciativa es va iniciar l’any passat amb una jornada similar que va tindre lloc en el Centre Social de la Platja de Venècia amb l’objectiu és acostar als joves a les activitats que porta a cap la Santíssima Creu al llarg de l’any, inculcant el valor de la Setmana Santa, ja que ells són el futur d’aquesta Associació i de la Setmana Santa de Gandia.

Una trobada que reforça els llaços d’unió entre confrares, on a través de diferents dinàmiques se’ls permet conéixer-se d’una manera exhaustiva i no simplement de vista abans d’iniciar la processó, permetent-los compartir vivències, opinions, il·lusions, projectes…, en un ambient distés.

Articles relacionats