15.1 C
Gandia
Dimecres, 30 novembre, 2022

Presa de possessió de Jesús Alba com a nou director Campus de Gandia de la UPV

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant ha assistit hui a l’acte de presa de possessió de Jesús Alba com a nou director Campus de Gandia de la UPV. Un acte que s’ha celebrat a l’Aula Magna del Campus i que ha comptat amb la participació del vicealcalde, Josep Alandete i els regidors Carme Fuster, Salvador Gregori.

Jesús Alba ha fet balanç del mandat que acaba de finalitzar com a director del Campus i ha expressat els seus objectius per a la legislatura que enceta: ‘Els darrers quatre anys hem crescut pel que fa a nombre de titulacions, amb nous Graus, dobles Graus, Màster i també amb la Universitat Sènior. Per als pròxims quatre anys el nostre objectiu és arribar a tindre 2.000 alumnes i seguir augmentant l’oferta formativa per tal d’arribar als 6 graus i 6 màsters’.

Alba també ha destacat la gran connexió que existeix entre el Campus, la societat i les seues institucions, en especial amb l’Ajuntament de Gandia i la Mancomunitat de Municipis de la Safor, on sempre hi ha col·laboració per dur endavant iniciatives.

Articles relacionats