19.7 C
Gandia
Dilluns, 20 maig, 2024

Positiva jornada de resultats pel Club de Voleibol Arenas de Gandia

 

 

– Nova jornada altament positiva per als equips federats del Club Voleibol Arenas de Gandia la del passat dissabte 28 de gener.

D’una banda, el juvenil Arenas Vetles e Vents, es va desplaçar a Xàtivaper a enfrontar-se al quart classificat de la taula, cosa que significava
en cas de victòria un pas importantíssim per a entrar en les eliminatòries que marcaran la lluita per l’ascens. Les jugadores de Xavi Signes, van ser molt segures en tot moment i van aconseguir un 0-3, que les deixa amb la tercera plaça assegurada i empatades amb el segon el Real de Gandia.

L’equip de categoria infantil, Decorgandia, també va obtindre una còmoda victòria en la visita de l’Altamira, amb la qual va ascendir al lideratge del grup també empatat a punts amb el Real de Gandia, equip contra el qual s’enfrontarà d’ací a dues jornades, en un duel vital que tancarà la primera volta d’aquest grup preferent nord.

L’equip de categoriacadet perdre per 0-3, en un duel en el qual el rival lluitava pel lideratge i les locals se’ls va veure ja acomodades amb els seus 12 punts que els dona quasi la permanència.

En l’àmbit escolar i paral·lelament als partits federats infantils i cadets, el Joan XXIII va fer 8 partits escolars, en els quals els equips SolertechRaulfisio i Locatec van tornar a aconseguir la victòria.

La setmana pròxima, infantil i cadet visiten Torrent i els alevins tornaran a jugar una prova Provincial després de l’èxit de l’any passat on es van proclamar campions femenins de València.

Articles relacionats