19.7 C
Gandia
Dilluns, 20 maig, 2024

El Bathco Cycling Team finalitza la seua concentració a Piles

L’equip càntabre del Bathco Cycling Team ha finalitzat aquest diumenge la primera concentració de la temporada en l’alberg juvenil de Piles on ha estat durant tres dies els 17 corredors que componen l’esquadra.

Durant aquests dies els corredors han pogut conéixer-se i entaular les primeres amistats de cara al futur, ja que seran imprescindibles en les carreres. A més els tècnics han pogut comprovar l’estat de cadascun d’ells després dels entrenaments realitzats durant aquests dies per les comarques de la Safor i la Marina.

Els 17 corredors procedeixen de mig Espanya a més d’un estranger. A priori els tres corredors que poden despuntar en aquest inici de temporada són Marcos Fraile-fill del tricampió del món-, Rubén Sánchez -ultime campió d’Espanya cadet- i Sergio Serrano -el millor Esprintador valencià-.

La direcció tècnica correspon a Efraín Gutiérrez, José Antonio Mantilla, Javier Ayuso -pare de Juan Ayuso– i Rafa Gómez.

Cal indicar que els tècnics també estan programant el calendari inicial de la temporada amb la primera carrera en Don Benito, després Castelló i Xàtiva. A més la nova normativa del desenvolupament lliure està sent caòtic per a ells, ja que tots els corredors no podran arrossegar el mateix i per tant les diferències entre bons i dolents serà molt inflada.

A aquesta primera concentració el tècnic santanderí, Efraín Gutiérrez, també s’ha portat al seu equip cadet de 5 corredors per a rodar juntament amb els juvenils i d’aquesta manera agafar una certa motivació. L’exprofessional Gutiérrez que va haver d’abandonar prematurament el ciclisme en el 2006 per una caiguda que va tindre en la volta a Aragó on quasi perd la vida té una escola de ciclisme que nodreix al Bathco de molts dels seus corredors. A més l’esquadra santanderina lligada en gran manera a Josean Matxin els ha donat tots els cascos de l’equip UAE per a ells.

L’expedició càntabra s’havia desplaçat amb els seus tres vehicles i una furgoneta per al material i després d’aquesta primera presa de contacte els corredors tornaran a concentrar-se a mitjan de febrer en Moraira per a ultimar els últims serrells.

Articles relacionats