14.1 C
Gandia
Dimecres, 29 març, 2023

Dur inici de temporada per al ciclista de BTT Miquel Faus

No van començar molt bé les coses per al ciclista de Palma de Gandia, Miquel Faus en l’Epic Five Continents Costa Blanca de BTT que s’ha celebrat durant quatre dies en la zona muntanyenca de Calp.

Faus va finalitzar en el lloc 41 a quasi una hora del noruec Emil Hasund que va ser el brillant guanyador després de marcar un temps de 5 hores i 21 minuts. El de Palma s’enfrontava a l’elit mundial de la ultramarató amb diversos campions mundials i europeus en la prova on tan sols un espanyol va poder acabar en el top ten de la carrera.

En la primera jornada el de Palma de Gandia va patir una avaria que li va deixar relegat molt arrere, encara que en les dues següents va anar recuperant, però a penes es movia de la classificació, ja que el nivell era molt alt. Finalment i després de la caiguda del seu company Sergio Mantecón, arribava Faus com primer estilet de l’Scott Cala Bandida.

Cal destacar que l’última etapa del diumenge va ser suspesa després del primer avituallament, pel fet que el temps infernal impedia la seua prolongació encara que alguns van voler continuar i al final la creu roja amb protecció civil va haver d’atendre a 50 corredors per hipotèrmia.

Articles relacionats