19.9 C
Gandia
Dissabte, 18 maig, 2024

IX Jornades de Coeducació i prevenció de la Violència de gènereL’Àrea d’Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives de l’Ajuntament de Gandia i el Cefire Gandia presenten les IX Jornades de Coeducació i prevenció de la Violència de gènere.

Seran tres conferències que se celebraran els dies 30 de gener, 6 i 13 de febrer de 17.30 a 19.30 h a La Casa de la Marquesa, on dones professionals i expertes abordaran diversos temes relacionats amb aquesta problemàtica social.

– Dia 30 gener: Estefania Navarrete, Llicenciada en Dret i Criminologia. Ens parlarà sobre “Agressió i assetjament sexual a l’adolescència. Ítems preventius de detecció i atenció”

– Dia 6 febrer: Noelia Carpena, Psicòloga Clínica i Treball Social, que ens parlarà sobre “Dones en la presó”.

– Dia 13 febrer: Pau Lluch, Llicenciada en Filologia Catalana. Formació en prevenció dels Abusos sexuals infantils (ASI), educació i afectiva i sexual, que ens parlarà sobre “L’abús sexual en la infància: prevenció, detecció i actuació”.

Inscripció per al professorat: http://cefire.edu.gva.es/sfp/index.php?seccion=edicion&id=9862354&usuario=formacion. La resta de la ciutadania podrà assistir i demanar el seu certificat d’assistència.

Articles relacionats