30.2 C
Gandia
Dilluns, 8 agost, 2022

Posada de llarg del Club Atletisme Gandia per a la temporada 2020

El Club Atletisme Gandia va realitzar divendres passat, a l’Auditori Municipal de Beniarjó, la presentació oficial per a la present temporada 2020 dels seus respectius equips de ruta, cros i pista. A l’acte van acudir gran part dels 111 atletes que componen actualment el club, així com familiars, espònsors oficials i autoritats, entre les quals van destacar la presència del Director General d’Esports, Josep Miquel Moya, i de la regidora d’Esports de Gandia, Lydia Morant, diversos membres de les corporacions municipals de Gandia i Beniarjó, així com el seleccionador nacional d’atletisme Pepe Peiró.

En l’acte, el director tècnic Toni Puig va fer un resum dels resultats de la temporada anterior, va presentar a tots els atletes que componen el club entre ells les noves incorporacions i va exposar els objectius per al 2020.  L’acte va finalitzar amb la foto oficial i un vi d’honor per a tots els presents.

El Club Atletisme Gandia va agrair a l’Ajuntament de Beniarjó la seua col·laboració i cessió de les instal·lacions municipals.

Articles relacionats