20.1 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

Continuen suspeses les classes demà dimarts a Gandia per recomanació de la Policia Local

L’informe emés per la Policia Local recomana avaluar possibles danys sobre arbrat i infraestructures educatives i municipals abans d’obrir els centres. És per aquesta raó, que s’ha decidit:

Mantindre la suspensió de les classes a tots els centres educatius i formatius de la ciutat demà dimarts.

A més, tancaran les portes les instal·lacions esportives municipals, la xarxa de biblioteques de Gandia, els Centres de Convivència per a persones Majors de Roís de Corella i Corea, i el cementeri municipal.

Des del consistori es recorda que s’atenga a totes les recomanacions establides per a aquest tipus de situacions (evitar els desplaçaments en cotxe, i mantindre la prudència) i informar-se només a través dels canals oficials de l’Ajuntament de Gandia.

Informe de la Policia Local de Gandia

Marc Cuesta Fernández, Comissari Cap de la Policia Local de Gandia, per la present INFORMA que:

Davant les conseqüències i la continuïtat de la tempesta “Gloria”, amb uns vents de gran intensitat, i les fortes pluges que hem patit en la nostra ciutat, s’han produït greus danys a les infraestructures públiques, tant en els barrancs (tallament de passos a la zona de Marxuquera i el Grau), com la solta d’aigua des del pantà de Beniarrés (250 m³/segon), la gran quantitat d’aigua que porta el riu Vernissa (màxim afluent del Serpis, conflueix en la localitat d’Almoines) 175 m³/segon, el que ha produït danys a tota la ciutat, la platja i les urbanitzacions de la zona.

Que s’han produït molts danys en arbres, tanques, murs i edificis, inclosos centres escolars (caiguda d’arbres), que fan siga perillós la presència dels escolars als centres educatius de la ciutat.

Que continua activada l’alerta TARONJA per vents, fenòmens marítims i per pluges per part de l’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET), així com per l’Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències en la zona d’afectació de la ciutat, i considerant el risc que per a les persones i béns pogueren produir-se en el present episodi de fortes pluges, així com el moviment de vehicles d’emergència per reparar la gran quantitat de danys.

Es recomana a l’Alcaldia-Presidència

Suspendre les classes en tots els àmbits educatius de la ciutat, biblioteques públiques i activitats esportives per poder facilitar els moviments de les unitats d’emergència, així com els vehicles de neteja i reparació de les esmentades infraestructures allí on calga.

En Gandia a 20 de gener de 2020
Marc Cuesta Fernández
Comissari Cap de Policia Local

Articles relacionats