30.2 C
Gandia
Dilluns, 8 agost, 2022

Doro Martinez es fa càrrec de l’Escola del Club de Tenis Gandia

L’entrenador valler Salvador “Doro” Martínez s’ha fet càrrec al costat del seu fill Óscar de l’escola de tenis del Club de Tenis Gandia. A més de crear una escola d’alta competició,
pocs entrenadors de tenis poden fer gala d’haver entrenat des dels seus inicis a dos top-5 mundials com és el cas de Juan Carlos Ferrero i David Ferrer, a més d’altres jugadors enclavats entre els cent millors del món com José Francisco Altur i Óscar Martínez, sense oblidar a diversos campions d’Espanya infantil com José María Oltra, Javier Ferrer i Eduardo Vercher. Tots ells eixits des de les pistes del Club de Tenis La Valldigna on va estar en diverses ocasions.

Ara a Gandia el tècnic valler intentarà traure una nova fornada de tenistes. De moment té a tres joves jugadores; Alize Gutiérrez, guanyadora la setmana passada en el torneig infantil de Sueca, Sofia Valentinov, subcampiona aleví a Sueca i Loles Carbo, campiona del Màster Provincial Infantil.

Cal destacar que el fill de DoroÓscar Martínez que va arribar a ser 68 del món i una de les grans promeses del tenis espanyol en l’època dels Corretja o Costa exercirà el càrrec de director de l’escola als seus 45 anys i tots dos potenciaran el club gandià.

Articles relacionats