9.9 C
Gandia
Dimarts, 23 abril, 2024

POLÍTIQUES INCLUSIVES ATORGA UNA SUBVENCIÓ A CÀRITAS GANDIA PER A FOMENTAR LA INSERCIÓ

• A través d’aquesta subvenció Càritas Gandia treballarà amb prop de 200 persones, de les quals 120 seran dones, atés que és el col·lectiu amb xifres més elevades en taxes de desocupació i més vulnerables en l’àmbit sociolaboral.

• Les activitats se centren en el desenvolupament d’itineraris personalitzats i individualitzats que responen a les necessitats de els/as participants.

La Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives ha concedit a Càritas Gandia una subvenció de 53.571,43 euros dirigida al desenvolupament d’Itineraris integrats per a la inserció sociolaboral de persones en situació o risc d’exclusió social per a l’exercici 2022. Es tracta d’una actuació susceptible de ser cofinançada per la Unió Europea a través del Programa Operatiu del Fons Social Europeu (FSE) de la Comunitat Valenciana 2014-2020, com a part de la resposta de la Unió a la pandèmia Covid-19.

Aquest programa és d’especial rellevància perquè forma part d’una estratègia que inclou diverses activitats que pretenen afavorir la inclusió sociolaboral dels més col·lectius més vulnerables, com a mesura de lluita contra la pobresa i la discriminació en l’àmbit sociolaboral.

A través d’aquesta subvenció Càritas Gandia treballarà amb prop de 200 persones, de les quals 120 seran dones, atés que és el col·lectiu amb xifres més elevades en taxes de desocupació i més vulnerables en l’àmbit sociolaboral.

Les activitats se centren en el desenvolupament d’itineraris personalitzats i individualitzats que responen a les necessitats de els/as participants. Per a això partim d’unes entrevistes inicials amb caràcter diagnòstic que ens permetran dissenyar itineraris de formació i inserció laboral que s’ajusten a les mancances i necessitats detectades i que inclouen tant activitats de formació com activitats d’orientació professional que milloraran la competitivitat de els/as participants enfront del mercat laboral, en augmentar la seua capacitat d’ocupabilitat.

Articles relacionats