21.4 C
Gandia
Dissabte, 18 maig, 2024

Gandia prepara una programació especial per celebrar el Dia Mundial del Tuisme

Gandia celebra el dia Mundial del Turisme 2022 amb una sèrie de propostes que no et pots perdre. Del 24 al 27 de setembre Gandia obri les seues portes als visitants i ciutadans que vulguen descobrir la història i el patrimoni de la ciutat a través de visites guiades gratuïtes a alguns dels monuments i els espais més emblemàtics de la ciutat.

Durant el cap de setmana del 24 i 25 de setembre, s’han programat visites guiades gratuïtes al patrimoni (Cova del Parpalló, Morabit, Maga i Refugis), així com visites didàctiques per a tota la família: una gimcana Borgiana i una ruta teatralitzada.

El dia 27 de setembre es farà una jornada de portes obertes i es podran visitar de manera gratuïta el Maga i el Museu de Santa Clara. El Palau Ducal oferirà durant aquesta jornada un 20% de descompte en les seues entrades.

Enguany el tema triat per l’Organització Mundial del Turisme és “repensar el turisme”, per la qual cosa el 26 de setembre se celebrarà un concurs de fotografia creativa amb la finalitat d’aconseguir a través de la fotografia diferents perspectives de veure Gandia, des d’una mirada que ens permeta repensar el turisme, la cultura i la sostenibilitat entre tota la ciutadania. Es valorarà la creativitat de les imatges participants sobre la base de la seua originalitat i el nivell de sorpresa visual que produïsquen. Les bases del concurs i el premi que es podrà guanyar seran anunciats i publicats en visitgandia.com el mateix dia de l’inici de l’acció, que permetrà l’enviament de participacions fins al 26 d’octubre.

Per al Departament de Turisme és clau que els turistes que visiten Gandia durant tot l’any també siguen part del Dia Mundial del Turisme, independentment que la seua estada en el nostre destí haja finalitzat. Per aquesta raó, el 27 de setembre començarà un sorteig a través dels perfils oficials de Visit Gandia en Instagram i Facebook. Les bases i el premi serà anunciat en xarxes socials el mateix dia de l’inici del sorteig. Més informació en www.visitgandia.com

En relació a aquestes activitats, el regidor de Turisme, Vicent Mascarell, ha declarat: «L’objectiu de posar en valor tota la nostra força patrimonial i museística. Repensar el turisme i mirar-ho des d’un punt de vista sostenible, però també incorporar elements que ens facen més competitius. És una excusa per als nostres visitants, sinó també per a que els ciutadans de Gandia coneguen la nostra oferta turística que complementa la de sol i platja».

ACCION PROMOCIONAL EN CONCA

A més dels esdeveniments que tindran lloc a Gandia amb motiu del dia Mundial del Turisme, enguany el departament de Turisme ha organitzat una acció promocional a Conca que tindrà lloc el dia 26. Atés que les dades diuen que Gandia és el destí favorit dels de Conca, s’ha volgut organitzar aquest acte per a agrair la seua fidelitat.

Dilluns que ve en la Plaça major de Conca s’instal·larà un taulell amb informació turística de Gandia que estarà obert de 10.30h a 14.00h. A més, a les 12.45h i a pocs metres de la Plaça Major, a la Casa del Corregidor, tindrà lloc un showcooking i degustació de Fideuà de Gandia a càrrec de Pep Solà. Complementant aquesta acció dirigida al públic en general, s’han programat tant entrevistes en mitjans de comunicació locals així com reunions amb agències de viatges.

Articles relacionats