POLÍTICS I EMPRESARIS ES POSEN D’ACORD EN UN MODEL TURÍSTIC PER A GANDIA IMMUNE ALS CANVIS DE GOVERN

Gandia tindrà un model turístic estable, immune als canvis de govern i alié a les ideologies. Aixó ho han acordat este dimecres polítics i empresaris cconvocats per la Federació d’Associacions d’Empresaris de la Safor (FAES), en un dinar celebrat este dimecres al Centre de Desenvolupament Turístic (CDT) de Gandia, al que han acudit l‘alcaldessa de Gandia, Diana Morant, i la vice alcaldessa, Lorena Milvaques, represnentants de l’oposició, i del sector turístic.

 

Durant la trobada, que s’ha desenvolupat en un ambient de cordialitat, segons fonts del govern local, s’ha abordat la necessitat de plantejar un model turístic estable, independent del color polític que governe la ciutat, aspecte en què han coincidit tots els presents.

Amb eixe objectiu s’ha acordat posar en marxa un grup de treball reduït que abordarà qüestions de caràcter immediat per tal d’identificar el model turístic que siga més beneficiós per a la ciutat i el sector, i al voltant del qual puguen estar d’acord tots els agents implicats.

La reunió s’emmarca dins de la política de l’actual executiu que implica mantenir contacte directe i permanent amb els professionals del Turisme per tal de detectar nous nínxols de negoci i potenciar l’impacte que l’afluència de turistes té sobre l’economia municipal i l’ocupació, dins d’un concepte transversal del sector, tal com s’ha desenvolupat en els dos encontres turístics que ja han acordat la posada en marxa dos grups de treball dedicats al turisme familiar i esportiu.

Et Pot Interessar